<$BlogRSDUrl$>

8.11.05

1992 

Αμ! Δεν επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Το θυμήθηκα γιατί κάπου διάβασα ότι ο Μιτεράν είχε δηλώσει τότε, πως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στη Γαλλία όπου "το επίπεδο κοινωνικής προστασίας είναι το υψηλότερο στον κόσμο". Να θυμηθώ να ξαναδώ το Do the Right Thing. (Και μια και το έφερε η κουβέντα...)

buzz it!

 

Comments:
Με την ευκαιρία ξαναδές και το Sammy and Rosie Get Laid και θυμήσου και τις ταραχές τις μέγκλα
 
Δεν το 'χω δει, αλλά κολλάει κι αυτό: http://www.imdb.com/title/tt0113247/
 
mo' better blues
 
Χμμμ, στο LA είχαν ακροβολιστεί ελεύθεροι σκοπευτές και είχε αναπτυχθεί η εθνοφρουρά σε χρόνο dt, ενώ στην Γαλλία τους πήρε 11 μέρες να επιβάλουν απαγόρευση κυκλοφορίας. Δεν είναι συγκρίσιμα τα μεγέθη - ούτε οι αντιδράσεις. Στο ΛΑ "Estimates of the number of lives lost during the unrest vary between 50 and 60, with as many as 2,000 persons injured."
 
φίλε Μακ, όπως καταλαβαίνεις, χωρίς Αφεντούλη, το καλύτερο θα ήταν το δ). Αγόρασα ήδη το CD μέσω ίντερνετ. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
*
Alberich ωραία ταινία. Μ' αρέσει ο Frears.
*
Φίλε Old Boy, το Μίσος δεν το έχω δει κι εγώ. Αυτές τις μέρες το είδα να κυκλοφορεί πολύ σε ιστολόγια. Μου χρειάζεται μια αμερικάνικη ταινία.
*
0 comments, αναμφιβόλως χρειαζόμαστε επειγόντως mo' better blues.
*
Φίλτατε talos, δεν μου πέρασε ούτε στιγμή απ το μυαλό ότι πρόκειται για το ίδιο πράγμα. Έτσι και κάψεις αυτοκίνητο στο LA, ο κόσμος τρελλαίνεται. Ήταν συνειρμός λόγω δηλώσεων Μιτεράν. Μήπως όμως θέλεις να πεις ότι επαναλαμβάνεται ως φάρσα; Ενδιαφέρων αυτός ο κατάλογος.
*
 
Μήπως όμως θέλεις να πεις ότι επαναλαμβάνεται ως φάρσα;

Όχι, όχι, απλά δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάτι που επαναλαμβάνεται: "riots" ήταν τα Ευαγγελικά, "riots" τα Σεπτεμβριανά στην Τουρκία, "riots" οι τσιγγάνοι προ ετών στο Ζεφύρι όταν είχαν σκοτώσει οι Ζητάδες κάποιο παλλικάρι, "riots" και στο LA, "riots" και στη Γαλλία. Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν τόσα πολλά κοινά μεταξύ LA και St.Denis.

Το μόνο που κρατώ από την σύγκριση είναι πόσο λιγότερο σοβαρά παίρνουν το κάψιμο αμαξιού στην Γαλλία από ότι στις ΗΠΑ...
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?