<$BlogRSDUrl$>

19.9.03

ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ 

ΤΑ ΝΕΑ
*
Στην Ελλάδα τα πάντα έχουν την ικανότητα να μεταμφιέζονται. Διαβάζεις ας πούμε
ΤO ΠOΛΥΣΙΝΕΜΑ «City Plaza», με 10 αίθουσες, χωρητικότητας 2.300 θέσεων, δεν πρόλαβε να παραδοθεί στους σινεφίλ και «βρέθηκε» στα δικαστήρια, για λόγους πολεοδομικούς και... κυκλοφοριακούς.

βλέπεις μετά ποιος κάνει την καταγγελία
«Οι νόμοι για τη χρήση γης - αλλά και διατάξεις, ειδικά για τη Βασιλίσσης Σοφίας - δεν επιτρέπουν άλλη επιβάρυνση στο ήδη βεβαρημένο περιβάλλον στο κέντρο της πόλης», υπογραμμίζει ο Δημήτρης Γάκας, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αιθουσαρχών Ελλάδας, υπογραμμίζοντας ότι «το γεγονός πως ζούμε σε μία ελεύθερη οικονομία δεν σημαίνει πως κάνει ο καθένας ό,τι θέλει γιατί έτσι θα μπορούσε ο τάδε εργοστασιάρχης να χτίσει τη βιομηχανία του και στην Ομόνοια».

και καταλαβαίνεις
Από την άλλη πλευρά, υποστηρίζουν ότι ο καβγάς είναι για το... πάπλωμα και όχι για την επιβάρυνση του περιβάλλοντος του κέντρου της Αθήνας. Και αναφέρουν ότι όλη αυτή η ιστορία με τις αγωγές - τις οποίες έχασαν στην πρώτη εκδίκασή τους και έκαναν έφεση που θα απασχολήσει στις 5 Νοεμβρίου το Συμβούλιο της Επικρατείας - έχει αρχίσει από τους επιχειρηματίες των διπλανών κινηματογράφων Γαλαξίας, Αθήναιον, Άστρον, Άνεσις - κάτι το οποίο αληθεύει - καθώς φοβούνται ότι δεν θα μπορέσουν να ανταγωνιστούν τα νέα πολυσινεμά.

*

buzz it!

 

Comments: Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?