<$BlogRSDUrl$>

21.11.03

Ο ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ. 

*
Τις τρομοκρατικές ενέργειες που συνέβησαν χθες στην Κωνσταντινούπολη καταδίκασε ο πρωθυπουργός, Κ. Σημίτης.

αλλά

«Η τυφλή βία προέρχεται από τυφλή πολιτική. Η τυφλή πολιτική δεν λύνει προβλήματα αλλά οδηγεί σε αδιέξοδα. Η τυφλή βία προκαλεί βία και έτσι κινούμαστε σε ένα φαύλο κύκλο», δήλωσε ο κ. Σημίτης.

Είναι βεβαίως γνωστό ότι

Ο Χριστός σταυρώθηκε λόγω της "τυφλής πολιτικής" του, των Ψαρών η ολόμαυρη ράχη μαύρισε λόγω της "τυφλής πολιτικής" των γκιαούρηδων, τα Ες-Ες έκαναν ό,τι έκαναν λόγω της "τυφλής πολιτικής" των Εβραίων ( Εβραίοι=καπιταλισμός, καπιταλισμός=τυφλή δύναμη της αγοράς--> ο.ε.δ.), η 11/9 ήταν αποτέλεσμα της "τυφλής πολιτικής" των Αμερικανών (ηλίου φαεινότερο ότι "τυφλή πολιτική" και Αμερικανοί είναι συνώνυμα, δεν χρειάζεται καν να σκεφτείς ), οι Χούτου έσφαξαν 1000000 Τούτσι, μέσα σε λίγους μήνες, λόγω της "τυφλής πολιτικής" των τελευταίων κτλ κτλ...

Τι να κάνει κι ο πολιτικός; κάποιο τρόπο πρέπει να βρει για να εκφράσει, ο φτωχός, τους ψηφοφόρους του. Τους κλείνει το μάτι, λέγοντας, χωρις να το πει, "ποια τρομοκρατία; οι Αμερικανοί φταίνε και τους σκοτώνουνε! Είναι η τυφλή πολιτική τους που προκαλεί την τυφλή βία σε βάρος τους". Αυτό άλλωστε πιστεύουν οι ψηφοφόροι του από πάντα. Το κύμα "συμπάθειας" μετά την 11/9 ήταν απλά μια τακτική υποχώρηση για να μπορεί ο μέσος Έλληνας να καμαρώνεται ανενόχλητος στον καθρέφτη του. Και να χαίρεται, με ήσυχη συνείδηση και χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα, τα αγαθά που παράγουν αυτοί οι καταραμένοι Αμερικανοεβραίοι ( ο Αλλάχ να τους κάψει ).

*

buzz it!

 

Comments: Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?