<$BlogRSDUrl$>

31.12.03

ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ. 

*
Τώρα μπορείς να σχολιάζεις άμεσα. Κοίταξε στο κάτω αριστερό μέρος κάθε καταχώρισης και κλίκαρε : ama thes na grapsis, grapse. Τα σχόλια σου μπορούν να τα δουν όλοι όσοι βολτάρουν από 'δω. Προσπάθησε να είσαι κόσμιος. Εγώ είχα φανταστεί το σάιτ σαν ένα τεράστιο γράμμα σε σένα και τα σχόλια μου φαινόταν περιττά. Αλλά με μάλωσαν οι φίλοι. Αν προτιμάς τετ-α-τετ συνομιλία τότε κλίκαρε "@ταχυδρομείο@" στη δεξιά στήλη.
*
Δεν κατάφερα να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες το "άμα θες να γράψεις, γράψε". Ψάχνοντας βρήκα μερικές διευθύνσεις που σε βοηθάνε να μετατρέψεις τα ελληνικά σε greeklish. Ρίξε μια ματιά εδώ, κι εδώ. Επίσης εδώ, εδώ κι εδώ
*
ΝΕΩΤΕΡΟ ( 1/1/04 ) : Σκόρδο-κρεμμύδι μου λεγε η μαμά μου για να μάθω το αριστερά - δεξιά. Τίποτα δεν κατάφερε η κακομοίρα. Ο Σιγισμούνδος Φ. σωστά διαπιστώνει το πρόβλημα. Δες τι γράφει κλικάροντας το ama thes na grapsis grapse, θα το δεις στο πάνω μέρος της καταχώρησης. Ισως έπρεπε να χρησιμοποιήσει (η μαμά) άλλα λαχανικά ή φρούτα. Πεπόνι- καρπούζι ας πούμε. Και που να μάθει (ο Σ.Φ) τι πρόβλημα αντιμετωπίζω με το πάνω-κάτω.
*

buzz it!

 

Comments: Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?