<$BlogRSDUrl$>

3.9.04

Συνδικαλισμός του Όχι. 

Εκπαιδευτικές αλλαγές. Ξεσηκώθηκαν οι συνδικαλιστές. Κάνει μια υπενθύμιση η Γιαννάκου ( σοβαρός άνθρωπος ), που σπάει κόκκαλα :
Υπενθυμίζεται ότι οι ίδιες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των εκπαιδευτικών, που σήμερα κόπτονται για τις δήθεν «ομαδικές σφαγές» διευθυντών εκπαίδευσης, κατά τις κρίσεις του 2002, που είχε πραγματοποιήσει η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου, την είχαν κατηγορήσει για «οικοδόμηση μιας αυταρχικής διοικητικής πυραμίδας, με ελεγχόμενα από το ΥΠΕΠΘ στελέχη, με στόχο την προώθηση της κομματικής χειραγώγησης της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών». Είναι απορίας άξιο το πώς οι τότε «κομματικοί εγκάθετοι», μετετράπησαν σήμερα σε «αμνούς προς σφαγή»...


Όταν πρωτοδιάβασα την παρατήρηση της Γιαννάκου, νόμιζα ότι η εκτίμηση που αναφέρει, ήταν εκτίμηση της ΟΛΜΕ. Έψαξα και βρήκα ότι ήταν η εκτίμηση της Αγωνιστικής Συνεργασίας Καθηγητών που αυτοπροσδιορίζεται ως "συνδικαλιστική παράταξη της Αριστεράς". Τόσο το χειρότερο. Δεν ξέρω αν, σε κάποιο συνέδριο, έγινε και άποψη της ΟΛΜΕ.
*

buzz it!

 

Comments: Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?