<$BlogRSDUrl$>

28.9.04

Τα βρήκαμε. 

Τα βρήκαμε με τον Ίτο. Είναι καλό παιδί αν και λίγο παρορμητικός. Δε διάβαζε, λέει, κανείς το δικό του μπλογκ κι ήθελε, λέει, κοινό κι έτσι έκανε ό,τι έκανε. Σαν ένδειξη καλής θέλησης άφησε ανέπαφη τη δεξιά στήλη του ιστολογίου. Τώρα, πώς του μπήκε η ιδέα ότι εδώ έρχεται κόσμος, δεν ξέρω. Μού έστειλε, με ιμέηλ, μια διάγνωση από τα εξωτερικά ιατρεία του Bellevue ( ξέρεις, εκεί που νοσηλεύτηκε κι ο Charlie Mingus ), η οποία αναφέρει ( το κοινοποιώ με την άδεια του ) ότι πάσχει από "borderline personality disorder", δηλαδή οριακή ( μερικοί μεταφράζουν μεταιχμιακή ) διαταραχή προσωπικότητας ( ή του χαρακτήρα ). Με ιμέηλ επίσης, μου ζήτησε, επειδή ο ίδιος ντρέπεται, να πω ευχαριστώ και στον diafano που τον πρόσεξε. Συμφωνήσαμε ότι μπορεί όποτε θέλει να γράφει εδώ. Να είσαι καλός μαζί του.

buzz it!

 

Comments:
Αντε, καλά. Είχα ετοιμαστεί να φωνάξω τα ΜΑΤ, να δω αν ήσουν όμηρος, να σε γλυτώσω.

Να μαζέψω λεφτά, να βγω στα κανάλια, να βάλω τις φωνές εν μέσω διαφημίσεων για παγωτά (ρούφα το καλά) ανατομικές σερβιέτες και καθαριστικό άζακς που θα ξαναφέρει πίσω το παιδί στην μάνα του (που τώρα ξημεροβραδιάζεται σε τεκέδες)

Και όλα αυτά παρεά με Τράγκα, Κακαουνάκη, Κανέλλη, και Κίτρινο-Τύπο-Μάκη που θα κατηγορούν την κυβέρνηση για αναλγησία και "έξι μήνες κυβερνάει, τίποτα δεν έκανε" και "που είναι τώρα που παρουσιάστηκαν φαινόμενα Ιτο".

Ασε που θα έτρεχα στον Χαρδαβέλλα, να βάλει τον Γίουρι που τον έχουμε και βύσμα, να σε ψάξει ψυχολογικώς και να λυγίσει τα κουτάλια του Ιτο, να μην μπορεί να φάει, να πεθάνει απο ασιτία, να μάθει.

Και μετά ήρθες. Κρίμα τις ετοιμασίες.

Θα τις φυλάξω για αργότερα. Που ξέρει κάνεις.

wb.
 
Δεν μου λες, επειδή περνάω κάτι μικροδυσκολίες, πως τον λένε τον γιατρό του, σου είπε;

Και κανα φάρμακο, αμα σου πει, πες.
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?