<$BlogRSDUrl$>

12.10.04

Όλος ο κόσμος. 

Απόκληρος μες τη ζωή κι απ όλους ξεχασμένος
να περπατώ και να πονώ είμαι καταραμένος.
Περιπλανώμενη ζωή, περιπλανώμενο κορμί


Ο φίλος μου ο Σταύρος έκανε κέφι μια κοπέλα. Αξιοπρεπής και σκληρά εργαζόμενη. Πήγε κάνα δυο φορές στο σπίτι της με κοινούς φίλους. Βγήκανε μια φορά μαζί, κάπου στα Εξάρχεια. Τότε ήταν που της το πε: «μ’ αρέσεις». Του το ‘κοψε αμέσως. Δεν έχει τέτοια με μένα. Χθες το πρωί ο Σταύρος ο φίλος μου, μού έστειλε αυτό το ξερό ημέηλ :
«ΕΛΛΑΔΑ -ΟΥΚΡΑΝΙΑ 1-1
Στο ίδιο τσιγάρο.
Τόσο αλκοόλ και δεν λέει να σταματήσει.»
Το απόγευμα τηλεφωνηθήκαμε. Του εξήγησα ότι και να τα φτιάχνανε δεν θα τα πηγαίνανε καλά. Τι δουλειά έχει ένας επαγγελματίας, παιδί της πιάτσας, παραδοσιακών αρχών, με μια φεμινίστρια; Βάλε το ημέηλ στο μπλογκ, μου λέει. Θέλω να μάθει όλος ο κόσμος τι νοιώθω.
*


buzz it!

 

Comments:
Μάγκας ο Σταύρος: "μ'αρέσεις".

Να μη το χάσει ποτές αυτό πες του. Οτι άλλο και να χάσει, αυτό να μην το χάσει ποτές.

Είναι το υλικό, απο το οποίο γεννιούνται οι άνθρωποι.
 
Imho "I like you" (which is an awful translation of the greek phrase in question - but my machine doesn´t support Greek) can be said once - next time think of another way equally straightforward and to the point to say the same thing. Now that´s a challenge...
 
Ειδικά αυτή η σταράτη προσέγγιση, που τόσο υμνείται στα λόγια, πολύ συχνά αντιμετωπίζεται σαν γκαζάκι σε McDonalds. Συμφωνώ με τον Διάφανο, αν μπορέσει και βρει τις μαγικές λέξεις ας ξαναδοκιμάσει ο Σταύρος, αλλά μόνο μιά φορα. Αλλιώς θα ψάχνει μάταια να λύσει το σταυρόλεξο και θα τυρρανιέται άδικα, προσπαθώντας να ενεργήσει σαν φίλος (που είναι και το ζητούμενο από το ..αντίπαλο δέος), κι είναι κρίμα. Τη φιλία μας αξίζουν μόνο αυτοί που την τιμούν. Άσπρο πάτο!
(Παρασύρθηκα κι έγραψα πολλά, αλλά μιλάω από πικρή πείρα..)

Oneiros
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?