<$BlogRSDUrl$>

5.5.05

Συνοπτικά. 

Μια μικρή, λόγω νύστας, (αλλά εύστοχη) σύνοψη των παρελθουσών ημερών. Των 365 παρελθουσών ημερών. Η αναφορά στον Τρεμπέλα, πράξη επαναστατική. Έπεται, φαντάζομαι, κάποια επίκληση του Φουντούλη.
*
Είχα αρχίσει να ανησυχώ με τόση σιωπή.
*

buzz it!

 

Comments:
«Οσο η βασιλεία των φιλοσόφων δεν είναι του κόσμου τούτου, η φιλοσοφία αναγκαστικά θα παραμένει λίγο-πολύ αύτοϊκανοποίηση, ο Ισχυρισμός ότι το ηθικό πνεύμα είναι υπέρτερο σε σχέση με την καθ' έαυτήν τυφλήν ισχύ —ή και η ταύτιση του πνεύματος με την «αληθινή» ισχύ— σκοπεύουν in concreto να αποδείξουν την ανωτερότητα εκείνων, οι όποιοι διαθέτουν αυτό το πνεύμα και συνάμα θέλουν να επιφυλάξουν στον εαυτό τους το δικαίωμα να αποφασίζει ποιός διαθέτει πνεύμα και ποιός όχι.»

Αυτά....διότι παρα πολλοί κρύβουμε μέσα μας ένα μικρό Χριστόδουλο...θα μπορούσα να τα γράψω και άλλου αλλά τα γράφω σε εσένα για να εξομολογηθώ την "πάλη" μου πρός τας αρχάς και τας εξουσίας του αιώνος τούτου!!!

σ'ευχαριστώ που με υπομένεις!!!
 
Κονδύλης μου μυρίζει ή κάνω λάθος; Όσον αφορά τις ευχαριστίες για την υπομονή, ένα έχω να πω: ελεύθερα Γεώργιε. Ωραία η αναφορά στον Τουτς, που τον θυμήθηκες.
*
 
Κονδύλης...ακριβώς.
Ξέρεις μ' ενοχλεί πολύ αυτή η κριτική στους πάντες και τα πάντα χωρίς απολύτως καμμία πρόταση για το τι νά κάνουν οι άνθρωποι...είναι σαν φαντάζεται κάποιος ότι είναι άναστάσιμος...ενώ δεν κάνει τίποτα άλλο απο το να προσπαθεί να μάς επιβάλλει τον θάνατο που κουβαλά μέσα του
εκ κοιλίας μητρός.

Ο Toots μου άρεσε πάντοτε...αλλα και το κίνημα της τροπικάλια...με όλους αυτούς και άλλους τόσους που δεν έκανα post.

Πολλές φορές σκέπτομαι ποσο τυχερός έχω υπάρξει με το να έχω ακούσει όλες αυτές
τις μουσικές.
 
Μερσί για τα καλά σας λόγια.
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?