<$BlogRSDUrl$>

17.5.05

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 

Εξηφανίσθη από το διαδίκτυον στις 15 Μαϊου και περί τις 21.00 ο κύριος Κουκουζέλης. Την ώραν εκείνην φορούσε καφέ παντελόνι, μπεζ πουκάμισο και κίτρινες τιράντες και, βουρκωμένος, προσπαθούσε να εξορκίσει το μαύρο χρώμα που είχε εγκατασταθεί αυθαιρέτως στην οθόνη του υπολογιστή του. Παρακαλούνται όσοι τον εντοπίσουν να με ειδοποιήσουν πάραυτα διότι μου είχε υποσχεθεί τη συνταγή σουσαμόπιττας εκ του χωρίου Γυμνόν Αργολίδος και εγώ έχω ήδη κανονίσει για μεθαύριο τραπέζι στην Χ., ετών 25, χορεύτρια εις το επάγγελμα, η οποία τρελαίνεται για το σουσάμι, έχει δε την συνήθεια μετά την βρώσιν να περισυλλέγει έναν έναν τους σπόρους από το πιάτο και να σχηματίζει υπέροχα ψηφιδωτά. Μετά μου χορεύει.

buzz it!

 

Comments:
Τελευταία φορά τον είδα το απόγευμα της 14ης. Φορούσε κοντό, μπλε παντελόνι και λευκό μακώ με τη Νταίζη. Κρατούσε στο χέρι ένα κουταλάκι και κυνηγώντας ξυπόλητος τους περαστικούς φώναζε: ντά ντά, με, ρέ ντα.
 
Get the cool shoeshine,
get the cool σουσάμ'.
 
Ο ψώλεμος ξαναρχίζει. Μπαμ, χυσ, μπανγκ!
Ο κύριος αρχίδας και η δεσποινίς μουνού είναι βιότυποι που έχουν κατακλύσει την ξεκωλιάρα blogόσφαιρα, με αποτέλεσμα όλο το σύστημα να είναι γεμάτο από κωλοτρυπιδιάρικο γράψιμο. Όποιος γαμεί και γαμεί καλά ξαναγαμεί προσπαθώντας να σκίσει πάντα καλύτερα. Έτσι καταλήγουμε στο ότι κανένας δεν ψωλοχύνει τις δεσποινίδες μουνού αφού όλοι οι αρχίδες αντί να ματώνουν μουνότριχες, πρήζουν το μεσαίο δάχτυλο βαρώντας μαλακία με το ποντίκι τους. Η μπλογκόσφαιρα είναι αγαμήτου! Εκτός από τον κύριο αρχίδα και τη δεσποινίδα μουνού σε αυτό το ψηφιακό μπουρδελάκι με την ελληνική σημαία συναντούμε φιλοποιήμονα πουστράκια, γαμιολοκαβλιάρηδες εστέτ γραφιστικών παπαριών, κωλάντερα δημοσιογράφους που αντί να χύσουν τη μάπα του εκδότη τους και να βάλουν νέφτι στην τρυπούλα του εμπορικού διευθυντή τους βγάζουν τα εσώψυχα μαλακομπουκώματά τους εκλιπαρώντας δήθεν για συγχώρεση αλλά κατά βάθος προσμένουν να γίνουν κάποτε αυτοί αρχηγοί. Της πούτσας εννοείται, αφού μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει το χέρι τους. Όμως ο Γκουσγκούνης είναι εδώ. Ο Γκουσγκούνης βλέπει, συστήνει γερό ΄κράτημα γιατί θα σπρώξει. Το υπερκαβλί μου ήδη σας γαμά το μυαλό και τις μπλογκοφωλιές σας χύνοντάς τες σε σημείο που να γίνουν άσπρες από το σπέρμα. Το σκατομένο κωλοτρυπίδι μου έχει την ίδια αξία με τις παπαρολογίες σας. Τα υπερτροφικά παπάρια μου ρουφιούνται το ίδιο αδυσώπητα όπως οι μεταξύ σας δήθεν επικοινωνίες. Μπλόγκερς γαμιόλια είμαι εδώ και πάλι για να σας ξεφτυλίσω. Το χύσι μου θα το βαφτίσετε troll. Το σπέρμα μου δε θα θελήσετε να το καταπιείτε. Όμως με το ζόρι θα σας πασαλείψω. Κλαμπανάρχιδα! Ο πόλεμος ξαναρχίζει. Θα σας σκίσω.
 
Πριν μας σκίσεις, στείλε κάποιο σημάδι, μπας και σε προλάβουμε. Έχω μια καλή ράφτρα στα Εξάρχεια, τη λένε
Ελευθερία.
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?