<$BlogRSDUrl$>

1.11.05

έχουμε πρόβλημα. 

 


Άλλοι   εγώ κουφαίνομαι.


Το έμαθα από την Λίτσα, που το έμαθε από τον Νικ.
*
Ναι. Ονειρεύονται τα κωθώνια να αντικαταστήσουν τον Ψαριανό με τη βουλή των εφήβων! Αλλά δε φταίει κανείς άλλος, όλη αυτή η φλυαρία, όλη αυτή η γκρίνια, περί κατάντιας των μέσων φταίει. Που δίνει την ευκαιρία στον κάθε μαλάκα να ποζάρει ανέξοδα ως προστάτης-φρουρός-καθαρτήρια δύναμη του συνειδητού μας και του υποσυνειδήτου μας. Και οι φλύαροι - δήθεν προοδευτικοί, δήθεν δημοκράτες - που ξέρουν, αυτοί μόνο, τι θα πει ποιότητα. Και τι ασυδοσία. Που μια ζωή κολλημένους στο γυαλί τους βρίσκεις. Διψασμένοι για εύκολη ενημέρωση. Μασημένη τροφή. Ζουν στον ασπρόμαυρο κόσμο τους, ανίκανοι να πατήσουν το κουμπί. Ή να μάθουν τα παιδιά τους να το κάνουν.
*
Ψάχνοντας (στα γρήγορα) τις πρόσφατες αποφάσεις του ΕΣΡ (βρήκα τη διεύθυνση από τον George) έμαθα ότι έχει απαγορεύσει την λειτουργία και άλλων ραδιοφωνικών σταθμών. Τουλάχιστον έξι τον τελευταίο μήνα. Γιατί δεν είχαν άδεια. Και, κατά τη γνώμη μου, πολύ καλά έκανε. Αλλά ως εδώ και μη παρέκει. Είναι τραγικό λάθος ο νόμος να επιτρέπει σε διορισμένους (και σε ότι με αφορά σε οποιονδήποτε) να κρίνουν την ποιότητα όσων μεταδίδουν τα μέσα. Ας αφήσουν να την κρίνουν (με τον μοναδικό τρόπο που αξίζει: εμπράκτως) οι πελάτες τους. Για τα υπόλοιπα υπάρχουν εισαγγελείς και βουλευτές κι εμείς, οι ανόητοι και αφελείς ψηφοφόροι, που έχουμε πειστεί ότι μια "άλλη" τηλεόραση (ή ραδιόφωνο) θα μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.
*

buzz it!

 

Comments:
Η μαλακία. ως γνωστόν, στραβώνει, δεν κουφαίνει.
 
Δεν ακούω BEST και κατά συνέπεια δεν έχω άποψη για την εκπομπή του Ψαριανού.
Δεν ανοίγω πλέον και την τηλεόραση, όσο για το ραδιόφωνο αντέχω μόνο Kosmos 9.36, αν και εκεί έχουν γίνει αλλαγές που δεν με ικανοποιούν. Τουλάχιστον δεν μιλούν πολύ, τα λέει όλα η μουσική.
Kαι αναρωτιέμαι, σαν φορολογούμενη πολίτης αυτής της χώρας:
το ΕΣΡ πότε θα αρχίσει να απαγορεύει την λειτουργία ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, λόγω απίστευτης και αφόρητης ΒΛΑΚΕΙΑΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ; ΓΙΑΤΙ;
 
Η αιτιολόγηση για το κλείσιμο του σταθμού είναι απλά μια περίφραση του "έτσι γουστάρω" που μπορεί και να σημαίνει "έλαβα εντολές".

«συνεχόμενη χαμηλή ποιοτική στάθμη προγραμμάτων μετά από σειρά χυδαίων εκφράσεων».

Θα ήταν καλή ιδέα μια πρωτοβουλία για την κατάργηση αυτων των αντιδημοκρατικών "ανεξάρτητων" αρχών. Αν και η προοπτική -λόγω συνταγματικής κατοχύρωσης- είναι μακρυνή, αξίζει τουλάχιστον να τεθεί το θέμα.
 
But he said "Jahova"!!!
 
Aν η συλλογιστική του srtaosha είναι σωστή, τότε εξηγείται γιατί το ΕΣΡ αποφεύγει την ..Τ.V.!
(http://katerinaanteportas.blogspot.com/2005/11/blog-post_07.html)
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?