<$BlogRSDUrl$>

7.1.06

Γκραν Σουξέ. 

Αν για κάτι είμαι υπερήφανος, είναι που το 2004 έγινα λίνκ στο μπλογκ του the Manolo.

buzz it!

 

Comments:
Τι του έκανες βρε του Manolo και τον
ξελόγιασες;)
Αχ!Manolo...(happy new year,κιόλας)
 
Αντε, και στους Times of the London το 2006 εύχομαι:-)
 
Με το καλο και στου Salvatore (Feragamo)
;-))
 
Φίλοι μου, όπως βλέπετε, της καταρρακτώδους εγχώριας αναγνώρισης είχε προηγηθεί η διεθνής. Όλοι τώρα μπορούμε να προσβλέπουμε με βεβαιότητα σε κοινό εκατοντάδων χιλιάδων, εκατομμυρίων, τι λέω, δισεκατομμυρίων! Το όνειρο τόσων επιφανών συμπολιτών μας, έχει αρχίσει, εδώ και καιρό, να γίνεται πραγματικότης. Οι Έλληνες μπλόγκερζ έχουν ήδη ξεκινήσει την κατάκτηση του Πλανητικού Νοός! Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, σε λίγο καιρό θα είμαστε πλέον σε θέση να υποχρεώσουμε το εκδοτικό κατεστημένο να συνεργαστεί μαζί μας προς όφελος της Αναγνωσιμότητας, των Προοδευτικών Αξιών, της Τέχνης και του Ελληνισμού. Δίσταζα να το αποκαλύψω τόσον καιρό, γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου τίποτα παραπάνω από έναν ανώνυμο εργάτη του Πνεύματος. Ένα τόσο δα μερμηγκάκι, που μεταφέρει σεμνά και με κόπο στους ώμους του το λιθαράκι του στο μαρμαρένιο αλώνι των Ιδεών, αποφασισμένο να παλέψει με τούς δαίμονες της λήθης και να το αποθέσει στο επιβλητικό χτίσμα που οι λαοί ονομάζουν Ελληνικό Πολιτισμό. Ίσως πάλι, δεν είμαι παρά ένα σκουληκάκι, μικρό-μικρό, απάνω σ' ένα φυλλαράκι γιγάντιου δέντρου. Το φυλλαράκι είναι η γης μας. Τ' άλλα τα φύλλα είναι τ' αστέρια, που τα βλέπω να κουνιούνται μέσα στη νύχτα. Είμαι ένας Πνευματικός Άνθρωπος που κίνησε, σαν το σκουληκάκι, αποφασισμένος, να φάει (και να χωνέψει) τ' άστρα. Η αλήθεια είναι για μένα το υπέρτατο αγαθό. Ίσως επεκταθώ στο μέλλον, αν και απεχθάνομαι την περιαυτολογία.
*
Αγαπητέ g.g.l. καλή χρονιά. Δεν έκαμα τίποτε το ιδιαίτερο. Απλώς είμαι Εβραϊκής καταγωγής· αυτό αρκεί. Σας ευχαριστώ όλους, Alberich, Loucretia, για τις ευχές σας. Μετά την χειμαρρώδη διεθνή αναγνώριση, τα πρώτα μου βήματα αποσκοπούν εις την διευθέτηση της κατάστασης στον οίκο Chanel, με πρώτο βήμα την απομάκρυνση του Lagerfeld.
*
 
Κάπταιν τα σέβη μου και πάντα τέτοια!

(Ένοιωσα τύψεις στην αρχή - λέω, μα τι ντροπή να σκέφτομαι Μπλανικ μόλις ακούω Μανόλο! Ευχαριστώ για την απομυθοποίηση, κάπταιν).
 
Νταξ... σκέφτομαι και τη Μαφάλντα όταν ακούω Μανόλο...
 
Ε.. τα καλά τα βήματα ξεκινούν απο τα παπούτσια.. ;-)
 
Pride , μέρος βου.
Γιου χεβ μπιν σπότιντ εγκέν !
Κιπ δε τσέιντζ.

( κι επειδή πολύς λόγος γίνεται εσχάτως για την ράτσα , σει ιτ λάουντ : αι'μ μπλόγκερ εντ αι'μ πράουντ , κις μαι ας -ιτ ις προφάουντ-)
 
Karl, I think he’s talking dead serious…
 
*
Ροδιά, συμφωνώ.

Dear landlord, shake yer jewty *.

QarcQ, he is dead, but he don't know it.

Μιραντολίνα, πως...ποιος...ποια απομυθοποίηση;

*
ααα...Μαφάλντα...μμμμ.
*
 
καρά-γκραν (σουξέ)

Με την ανακάλυψή σου, έλυσες μεγάλα υπαρξιακά ερωτήματα, προσέφερες άπειρες ώρες ευτυχισμένου surfing και μια λάθος παραγγελία του πιο divine ζευγαριού παπουτσιών ever.

Ταπεινά σε ευχαριστώ για όλα αυτά
ξ.

πι.ες. Με τόσο τράφικ που του 'χες στείλει του Μανόλο, το λιγότερο που είχε να κάνει ήταν να σε αναφέρει.
 
Ah! ξ... Γεια.
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?