<$BlogRSDUrl$>

8.4.06

Γιατί δεν γράφει; 

Έλλειψη διάθεσης. Γιατί; Σκέφτομαι: τι είναι η aspripetraxexaspri; Ένας ακόμα τρόπος διοχέτευσης, στα τυφλά σχεδόν, της libido. Και η libido, ως γνωστόν, σχετίζεται με το επίπεδο της τεστοστερόνης (στο αίμα τόσο των γυναικών όσο και των αντρών). Δεν αποκλείεται λοιπόν να είναι ορμονικό το (ενδεχόμενο) πρόβλημα: Πτώση της τεστοστερόνης, ύφεση της libido, αδιαφορία για το μπλογκ. Προσπαθώ να μην με νοιάζει. Αν δεν αισθανόμουν χαλαρός, όσον αφορά το ιστολογιακό εγχείρημα, τότε σίγουρα κάτι δεν θα πήγαινε καλά. Επιπλέον, δεν είναι καθόλου άσχημα να χαζεύεις εκ του μακρόθεν τον μπλογκόκοσμο. Αυτό το τελευταίο, να είναι άραγε το πρώτο σύμπτωμα του God syndrome; Κι αυτό δεν αποκλείεται. Δεν γνωρίζω: I yam what I yam and I yam a mystery.

«Άπαπα, υπεραπλουστεύεις ασύγγνωστα!» ισχυρίζεται ένας φίλος.

buzz it!

 

Comments:
Θεός και να του λείπει η διάθεση για Σέξ;;;
Σραόσααααα,Thaaaas...πού είστε ρε γμτ
μου...
 
Mhpws ftaine t astra kai oi ouranoi??? Pou exeis th selhnh sou Thee mou???
 
Όλη η πρώτη φουρνιά των bloggers, εσύ, ο Thas, καλή ώρα ο Χοιροβοσκός πιό πάνω, είναι λογικό ότι και κουραστήκατε, αλλά και με το δίκιο σας σπαστήκατε (για αρκετά πράμματα, μην τα ονοματίσουμε τώρα)...

Είστε τυχεροί που ζήσατε σαν πρωτοπόπροι την παληά-καλή-χρυσή εποχή των blogs, την συγγραφή αποκλειστικά κειμένων[και τι κειμένων διάολε τότες...] κι ουχί να μετράει καθημερινά την γραμματοσειρά του, την δημοφιλία του και τις Μαραθο-Αλεξο-πωλήσεις του, όπως τώρα!
 
Aσύντακατα κάπως βγήκε, νόημα βγάζει όμως! Μπουχαχαχαχα
 
Αρκεί να είστε κάπου εδώ τριγύρω κι ας είναι για μια περαστική σκέψη.


:)
 
Επιστημονικώς*, εάν αληθεύει παλαιότερο σχόλιό σας περί τριχόπτωσης, μπορώ να βεβαιώσω ότι δεν είναι θέμα λίμπιντο. Αναζητείστε αλλού την αιτία.

*των βιολογικών επιστημών αυτό (δε γράφω "κτηνίατρος" μη παρεξηγηθώ)
 
- "τι είναι η aspripetraxexaspri;"

- kiaptonHlioxexasproteri!:-)
 
Τι ωραία που 'ν' η άνοιξη!
Εκεί στον Όλυμπο πως είναι;
 
Το μπλογκ που σχετικά πρόσφατα έστησα δε μετράει ακόμα ούτε 20 ποστ, είμαι πολύ "νέα" ακόμα στο σπορ. Παρατηρώ όμως οτι ούτε εγώ έχω διάθεση πάντα να κλείνομαι πίσω απ' την οθόνη, ειδικά τώρα που ο καιρός φτιάχνει όλο και πιο πολύ. Μην έχεις και ενοχές λοιπόν. Η όρεξη παέι και έρχεται.
 
Please welcome a new blog in the town

Thank you

www.nonprivatelife.blogspot.vom
 
Δεν γράφει(ς) γιατί θέλει(ς) να τα πει(ς).
Κι άσε τις τεστοστερόνες στη γωνιά τους,δεν είναι να πληρώνουμε σε ασκητές κι ασκούμενους ανοιξιάτικα.
Πάρε τους δρόμους λοιπόν :-)
 
Υπομονή. Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια.

(Το ερώτημα όμως παραμένει: τι είναι τα παραπούλια, ποιο το περιβόλι και ποίος ο αφηγητής-κηπουρός)

(Άντε, σου δίνω κι ένα tip: σκαλιστήρι είναι το blog.)
 
Επιστημονικώς οι φαλακροί είναι ότι ζωδιολογικώς οι σκορπιοί, Πάνο μου.
 
Γεώργιε, άλλο σύνδρομο κι άλλο θεός. Κι η τεστοστερόνη όπου θέλει ρει. Εγώ, όταν μεγαλώσω, ήθελα να γίνω Ζαγοράκης, αλλά η ζωή άλλα μου επεφύλασσε.

Αμαλία, είμαι Ιχθείς. Αυτό τα λέει όλα (μου λένε).

One and Only, η παλιά-καλή και χρυσή εποχή των μπλογκ είναι τώρα.

Συνήθη Ύποπτη, εδώ στα πέριξ θα βρίσκομαι.

Μιραντολίνα, καλά τα πάω, δεν λέω. Αλλά μπροστά στο Ζαγοράκη, ε; Για τα ζώδια δεν έχω να πω πολλά. Να φανταστείτε, κάποτε με είχαν ρωτήσει (στο ραδιόφωνο μάλιστα) "τι ζώδιο είστε;" κι είχα απαντήσει "τρακτέρ;"...

Πάνο, δεν παίζονται.

Ροδιά, τρόμαξα, προς στιγμήν, μη τυχόν και aspripetraxexaspri ήταν ftoyskoylhkomyrmhgkotrypa.

0 comments, τέτοια μου λές και θέλω να απαντήσω με κοινοτοπίες του τύπου "τι μικροί που φαίνεστε από 'δω πάνω οι άνθρωποι, σαν μυρμηγκάκια." κτλ... κτλ... κτλ... Βάζω στοίχημα ότι ξέρεις σε τι πειρασμό με βάζεις και το κάνεις επίτηδες.

ladychill, κάποιου είδους ενοχές δεν θα τις αποφύγω μου φαίνεται. Αλλά, πίστεψε με, δεν έχει σημασία που το έστησες τώρα το μπλογκ σου. Ο παλιός δεν είναι αλλιώς. Ούτως ή άλλως, εκεί που είσαι ήμουνα κι εκεί που είμαι θάρθεις. Κανόνας.

landlord 45, μακριά από εμένα οι Ασκητές. Και μόνο γι αυτό το ενδεχόμενο (να νοιώσω την παγωμένη ανάσα τους στο σβέρκο μου) θα μπορούσα να πάρω τους δρόμους.

Ο άναξ, ο εν βίτα μοντέρνα, ούτε λέγει ούτε κρύπτει αλλά σημαίνει.
*
non private life, wellcome.
*
 
landlord 45. Λάθος. "Μακριά από αυτόνανε οι Ασκητές. Και μόνο γι αυτό το ενδεχόμενο (να νοιώσει την παγωμένη ανάσα τους στο σβέρκο του) θα μπορούσε να πάρει τους δρόμους", ήθελε να πει.
 
Κουκουζέλης ε;Είχα κάποτε έναν γείτονα Κουκουζέλη,εφέτη,που συνεχώς έβηχε (στο διπλανό διαμέρισμα)..Καμία σχέση;
 
Αγαπητή Ρεγγίνα,

Τι περίεργο. Ο εφέτης είναι θείος μου. Βέβαια, πέρασαν τα χρόνια, προήχθη εν τω μεταξύ, έγινε Αρεοπαγίτης. Όπως μου εκμυστηρεύτηκε προ μηνών, του είχε σταθεί ένα ψαροκόκαλο, από μπαρμπουνάκι, στο φάρυγγα και δεν έλεγε να ξεκολλήσει με τίποτα. "Δεν σου γέμιζε το μάτι", έτσι το χαρακτήρισε. Κράτησε καιρό η ενόχληση. Προσπάθησε να είναι όσο γίνεται διακριτικός, ως προς το βηχαλάκι εννοώ. Όπως φαίνεται, δεν απέφυγε την προσοχή των περιοίκων. Σας οφείλει χάριτες για την ανοχή σας. Θα τον ενημερώσω.

μετά τιμής,
 
Λοιπόν, εμένα μου αρκούν τα σχόλιά σας, μαϊστορα. Όσοι (ανα)γνωρίζουν το θαυμάσιο, χορταίνουν με τα ψυχουλάκια, βλέπετε.

(καταπληκτικό και το ιναμοράτο των ευλογερζ - ως αναμένονταν)
 
Ix8ueis?! Psaria poulaw kai de me noiazei pou xw mian akrh sthn agora?!Ontws auto kati leei... H selhnh vevaia paizei ka8oristiko rolo giati tsipoura apo jifia exei diafora...
 
Αχ Κάπταιν μου, προσοχή! Σε αυτήν την ηλικία είναι που οι άντρες αρχίζουν να μπλέκουν τα κεφάλια, που λέγαμε και πριν από λίγο καιρό. Βέβαια από αυτό κινδυνεύουν κυρίως τύποι σαν και εσάς που έχουν και πάνω κεφάλι! :-)
 
Αγαπητέ Κουκουζέλη,απροσεξία μου!Ξέχασα να σας ενημερώσω πως ο εφέτης ήταν -αν θυμάμαι καλώς-συνταξιούχος.Οπότε να προήχθη σε αεροπαγίτη κομματάκι δύσκολο το βλέπω.
Αλλά και πάλι αυτό το ψαροκόκκαλο που το πας;Το μοναδικό σημείο που με προβληματίζει ως προς την ταυτότητα του δικού σας Κουκουζέλη.

Αλλά τέλος πάντων,αγαπητέ Κουκουζέλη,δεν θα τα χαλάσουμε στο αν είστε ανιψιός ή όχι του εφέτη.
Εμένα μου φτάνει που μου θυμισατε έστω και με το επιθετό σας τον φοβερό και τρομερό εκείνον βήχα που έσπαγε τζάμια.

Παρεμπιπτόντως,ωραίο blog.
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?