<$BlogRSDUrl$>

21.7.06

Καλοκαιρινά ινδικά. 

Το πράγμα ξεκίνησε με μια τρομοκρατική ενέργεια στην Βομβάη. Μια από τις «παράπλευρες απώλειες» ήταν η απαγόρευση των μπλογκ: Για την οποία δεν βρήκα αναφορά στις ελληνικές εφημερίδες (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Kοιμούνται, όπως πάντα, τον ύπνο του δικαίου. Φταρνίζεται κάποιος στην Αμερική (aristeros h dexios); Τότε γριπιάζονται οι Έλληνες δημοσιογράφοι...και οι Έλληνες μπλόγκερζ. Ωστόσο ένα μπλογκ έκανε εκτενή αναφορά και μερικά ελληνικά ιστολόγια αναφέρθηκαν σ' αυτήν. Μια απλή έρευνα μέσω technorati δίνει αρκετά    αποτελέσματα.

Τέλος πάντων, το βασικό ερώτημα (στο μυαλό μου) είναι: Αν κάποιος απαγόρευε να εκπέμπουν όλοι οι ραδιοσταθμοί στη Ρουάντα, έστω λόγω αδυναμίας ή ανικανότητας, μόνο και μόνο για να πάψει να εκπέμπει ο ραδιοσταθμός που κραύγαζε σφάξτε όλους τους Τούτσι, οι λάκοι δεν γέμισαν ακόμα, αυτό θα ήταν έγκλημα κατά της ελευθεροτυπίας;
*

buzz it!

 

Comments:
έλα μωρέ τώρα... τι ψάχνεις κι εσύ... εδώ επαγγελματίες δημοσιγράφοι και δεν διασταυρώνουν τις πηγές και τις πληροφορίες τους και περιμένεις να το κάνουν bloggers?

εεεε; μπεεεε;;;;;
 
Για την ώρα μπεεεε, μπεεεε.
 
Μη πάμε μακριά. Ο Μήτσος, ο καφετζής δέχτηκε να υποκύψει στις απειλές του Λιακόπουλου και αφαίρεσε τους δεσμούς που οδηγούσαν στο blog του κ. funEL.

Προβλέπεται θερμό blogοφθινόπωρο, εκτός αν ο πόλεμος κρατήσει τη θερμότητα για λογαριασμό του.

Λεπτομέρειες για τον επερχόμενο πόλεμο εναντίον των bloggers, εδώ:

post Μήτσου

post+comment funEL
 
Καλά, το ξέρω πως δεν υπάρχει σύγκριση.. Στη μικροκοινωνία μας όμως αυτό μας κόφτει, έτσι δεν είναι; Κι άμα γίνει η αρχή...
 
Ροδιά, ευχαριστήρια για τα λινκς.
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?