<$BlogRSDUrl$>

17.12.06

Δεν ανήκω σε άλλη κοινότητα, πλην της κοινότητας των φίλων μου. Μ' άρεσε όμως το κομμάτι του Παπακωνσταντίνου: Αυτό το ιδιόμορφο μπλογκρόλ. Αυτή η φανταστική κοινότητα ονομάτων. Το ρομαντικό, σχεδόν ηρωικό, ύφος της μουσικής δεν ταιριάζει ακριβώς με τη δική μου εμπειρία. Προφανώς ο Π. συγκινήθηκε πολύ κάνοντας τις βόλτες του στα μπλογκ. Προτιμώ τη δική του συγκίνηση, από τη δική μου πιο συγκρατημένη παρούσα διάθεση. Αλλά να η Αστραδενή, να η bitten lips, να και το Anatomy of melancholy. Να κι οι άλλοι... Ωραία. Και τι τραγουδάει εκεί στο τέλος; I [s]ing I don't exist, I [τι λέει εδώ;] I' m like a gost. Αυτό ναι, το καταλαβαίνω. Όπως και το λυτρωτικό σφύριγμα στο τέλος του κομματιού. Θα ήθελα να ήμουν στη θέση ενός άσχετου ακροατή: Σαν μαγική επίκληση θα του φανεί η παράθεση τόσων "άγνωστων" ονομάτων.
*
Μα για στάσου, αν κρίνω απ την αρχή του, ακόμα dial up έχουν στη Λάρισα:


How to use the dial telephone. Γυρίστηκε το 1927, είναι η χρονιά που εκτελέστηκαν οι Σάκκο και Βαντσέτι. Η ταινία είναι βουβή, βάλε τη δική σου μουσική.

ΥΓ. Όχι, δεν είμαι στο μπλογκρολ του Θανάση.
ΥΓ.2 Το κομμάτι μέσω breath.
© Θανάσης Παπακωνσταντίνου. Αν δεν πρέπει, να μου πουν και θα το κατεβάσω.

buzz it!

 

Comments:
Το άκουγα και ήταν σαν ήμουν σε τρένο της Zentropa και κάθε μπλογκ ένας σταθμός.
 
οι blogers εκτός από τραγούδι (!) έγιναν και εξώφυλο στο time (!!)- "αρχίσαν τα βιολιά"
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Φίλτατε R., δεν γνωριζόμαστε αλλά σ' ευχαριστώ από καρδιάς για το δώρο σου. Πραγματικά γιορτινό. Αλλά προτιμώ να πληρώσω. Ειδικά για τον Παπακωνσταντίνου. Μην με παρεξηγήσεις που αφαίρεσα τη διεύθυνση. Το έκανα επειδή αγαπάμε, όπως φαίνεται, κι δυο τον καλλιτέχνη. Αν ο δίσκος ήταν δυσεύρετος, δεν θα είχα καμία αντίρρηση. Ας περιμένουμε λοιπόν λίγα χρόνια να εξαντληθεί και τότε ναι, τον ανεβάζουμε όλον να τον χαρούν οι νεώτεροι κι όσοι δεν πρόλαβαν. Ακόμα και οι Έλληνες του εξωτερικού είναι εύκολο να τον παραγγείλουν μέσω ίντερνετ. Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι. Η κίνηση σου με συγκίνησε..
 
Επίσης φίλτατε (ή φίλτατη -ελπίζω να μη σου άλλαξα το φύλο) απ ό,τι έχω καταλάβει δεν έχουμε να κάνουμε με καμιά μεγάλη εταιρεία, η παραγωγή είναι homemade. Θα μου άρεσε να αγοράσει με τα λεφτά απ' τον δίσκο όποια κιθάρα γουστάρει (ας πούμε) ο Π.
 
Επρεπε να σας περάσω το λίνκ με μαιλ, για να αποφασίσετε εσείς αν επιθυμειτε τη δημοσιοποίησή του. Παράλειψη μου που σας οδήγησε σε απολογίας.

Σας εκτιμώ για τη στάση αυτή.

La R.
 
Το ευχαριστώ ήταν ειλικρινές πάντως.
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?