<$BlogRSDUrl$>

1.3.07

Αναρωτιέμαι, πόσο ανόητος μπορεί να είναι κανείς για να προβάλλει και να επαινεί κάποιον που αντιπροσωπεύει το ακριβώς αντίθετο of, almost, everything he stands for; Έστω κι αν τον επαινεί έμμεσα ή, καλύτερα, σφυρίζοντας κινέζικα, υποδυόμενος τον Αριστείδη τον δίκαιο. Πόσο άπειρος (για να παραμείνουμε στα όρια της ευπρέπειας) πολιτικά ή πόσο εμπαθής πρέπει να είναι;
*
Κρίμα πάντως! Για την Προμηθέα Πυθία τι να πεις; Τη θαυμάζω, όπως όλους τους idiots savants. Ή, για να είμαι ακριβέστερος και δικαιότερος, όσο θαύμαζα τον Σγούρο τον καιρό που, παιδάκι, απασχολούσε τα media. Τους γονείς της όμως, μάλλον δεν θα τους χωνέψω καθόλου.
*
Και η Ελευθεροτυπία... Τα πάντα στο όνομα του "να την πέσουμε στον Χριστόδουλο και το παπαδιαριό"; Στα δικά μου τα μάτια, εκείνη τη βραδυά μόνον ο παπάς άξιζε!

Και θα ζητήσουν και την ψήφο μου αύριο μεθαύριο...
*

buzz it!

 

Comments:
Δεν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται.

Όμως, σα γνήσιος idiot savant κι εγώ, κόλλησα στο θέμα των idiot savant. Είμαι δηλαδής ένας μετα-idiot savant.

Εδώ έχει βιντεάκια του Christopher, ενός πολύγλωσσου idiot savant ο οποίος μαθαίνει γλώσσες όπως εμείς πρωταγωνιστές ταινιών. Μια περίληψη βρίσκεται εδώ.
 
Δες εδώ.

Θα τα μελετήσω τα βίντεο. Μούτσας Γκράσιας.
 
Α, ναι, αυτό το καημένο...
 
Στο obscuredtv μπορείτε να βρείτε ολόκληρες ταινίες για κάποιους savant (The Real Rainman - Kim Peek, The Seven Year Old Surgeon ) καθώς και κάποια άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Νομίζω απαιτεί εγγραφή και χρησιμοποιεί παράξενο τρόπο μετάδοσης αλλά αξίζει τον κόπο. Πάντως ταπεινή μου γνώμη είναι πως η Προμηθέα Πυθεία δεν έχει καμία σχέση με savant. Και όσο για αυτά που λέει (pdf), βράσε ρύζι.
 
Μην ανησυχείτε κ Κουκουζέλη, δεν είστε μέσα στο τάργκετ γκρουπ μας. Κι εσείς το ξέρετε και μεις το ξέρουμε και είμαστε όλοι χαρούμενοι.Βέβαια,αν δεν κρατιέστε και θέλετε να ψηφίσετε τους Φιλελεύθερους σώνει και καλά αλλά η συνείδησή σας δεν θα σας αφήνει και θα σας θυμίζει την Προμηθέα, μπορείτε να ψηφίσετε εμένα που κράτησα τις αποστάσεις μου από το κοριτσάκι. Μόνο πείτε μου αν είναι να κατέβω Β'Αθηνών. :-) Ο Τάκης ο Μίχας που έχει γράψει άρθρο πριν από χρόνια σε περιοδικό της ΟΝΝΕΔ όπου αποκαλούσε το Μέγα Αλέξανδρο "φονιά τον λαών" είναι ο μόνος που απολύτως δικαιολογημένα χάρηκε με το επεισόδιο. Το άρθρο αυτό είναι απόλυτα συνεπές προς τον Τάκη. Το ποστ σας όμως και χωρίς παρεξήγηση δεν μου φαίνεται καθόλου συνεπές προς το στυλ "everything goes". Everything goes αρκεί να μην είναι φιλελεύθερο και να καταγγέλει τη θρησκοληψία. Σεβαστό.
 
Κάνετε λάθος που δεν με θεωρείτε μέσα στο target group σας.
 
Αργύρη, το σάιτ (το φόρουμ;) φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον. Αλλά μου τη σπάει που θέλει εγγραφή, αν κατάλαβα καλά, για να δεις τα ντοκιμαντέρ. Θα το ψάξω. Ευχαριστώ.
 
Δεν ήξερα οτι υπάρχουν target groups. Νόμιζα οτι θα μας απελευθερώσει όλους αυτός ο σαρωτικός άνεμος της αλλαγής, εεπ, συγνώμη, της ελευθερίας ήθελα να πώ.
 
Πάντως, Κουκ, αναφέρεσαι στους κόκκορες ή στον Μίχα, όταν λες "πόσο ανόητος μπορεί να είναι κανείς";
 
Το μόνο απογοητευτικό σ' αυτή την κατά τ' άλλα σπαρταριστή ιστορία, είναι η δημοσιογραφία του Μίχα. Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες - μετά τις φοβερές και τρομερές αποκαλύψεις για το Μαβίλη-γκειτ.

Λάτρεψα την παρουσιάστρια του τοπικού καναλιού, πάντως. Έπιασε κανείς το ονομά της;
 
Πολύ καλά τάγραψες!
 
1. Να εξηγήσω: Πριν λίγες μέρες ιδρύθηκε η Φιλελεύθερη Συμμαχία. Είδα τα βίντεο της ιδρυτικής εκδήλωσης. Πολλά απ όσα άκουσα μου άρεσαν, με πολλά συμφωνώ. Οι τυχόν μεγαλοστομίες δεν με ενόχλησαν. Δεν νομίζω να έχει υπάρξει κόμμα ή κίνημα, ορθοδοξία ή αίρεση που να μην έκανε έναρξη εργασιών με μεγαλοστομίες. Κυρίως δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις όσων συμμετέχουν στο εγχείρημα. Τις θεωρώ δεδομένες. Την ανακοίνωση της ίδρυσής του κόμματος έκανε ο κύριος Φ. Περλικός. Είναι εύλογο, νομίζω, το ότι έκτοτε τον θεωρώ εμβληματική φιγούρα. Ένα το κρατούμενο.

2. Διάβασα chez Kόκορες για την Προμηθέα Πυθία. Δεν ενθουσιάστηκα, όσο ο συγγραφέας του άρθρου, με τη διάνοια που γελοιοποίησε τους παπάδες. Όταν όμως τελείωσε το βίντεο, όση αξιοπιστία διέθετε ο δημοσιογράφος και πολιτική προσωπικότητα που φέρει το όνομα Τάκης Μίχας, είχε εξανεμισθεί καθ ολοκληρία (μιλάω αποκλειστικά για λογαριασμό μου). Μην μπλέξουμε τώρα σε συζήτηση για το πώς έγινε και συνέβη κάτι τέτοιο, ούτε για το ποια ακριβώς είναι η γνώμη μου για την ομιλία της Π.Π. Όποιος κλείνει μάτια και αυτιά στο πνεύμα που διέπει το σύνολο της ομιλίας της είναι άξιος της μοίρας του. Ισχυρίζομαι όμως, ότι καλά και άγια έκαναν οι Κόκορες και δημοσίευσαν το άρθρο του κυρίου Μίχα. Υπηρεσία μου πρόσφεραν. Θα τους επισκεφτώ ξανά. Καλά και άγια κάνει η Φιλελεύθερη Συμμαχία και τον έχει μέλος της (είναι μέλος της, έτσι δεν είναι;). Ένα κόμμα τους χρειάζεται όλους ή τουλάχιστον όσο το δυνατόν περισσότερους. Ιδιαίτερα αν είναι κόμμα τελευταίας εσοδείας. Δεν ειρωνεύομαι. Έγιναν δύο τα κρατούμενα.

3. Ακολουθεί η συζήτηση του άρθρου και του βίντεο από τους επισκέπτες του μπλογκ. Στα σχόλια διαβάζω την πρώτη αντίδραση του κυρίου Περλικού, είναι ο τέταρτος που σχολιάζει:

"Παρότι η κοπέλα εμφανώς ξεκινάει με σκοπό να υπερασπιστεί ένα πλασματικό και εξιδανικευμένο αρχαίο παρελθόν, τα κίνητρα της κριτικής της δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζουν από την κριτική της αυτή καθ’ αυτή. Το γεγονός δηλαδή ότι ο χριστιανισμός επιβλήθηκε εντός της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας με ανατριχιαστικά βίαιες μεθόδου."

Ταχύς, σύντομος και περιεκτικός! Κυρίως να μην αποπροσανατολιστούμε και μας διαφύγει η μέγιστη επιστημονική αλήθεια "τι Ιουστινιανός, τι Πολ Ποτ". Τι θα κάναμε χωρίς τους αποαποπροσανατολιστές; Για μένα, σε έναν πολιτικό (και, επαναλαμβάνω, εμβληματική φιγούρα) η πρώτη αντίδραση έχει ιδιαίτερη σημασία. The rest, as they say, is a kataxwrhsh.

ΥΓ Ως προς την παρουσιάστρια, εισαγωγέα, καλή και άγια κι αυτή αλλά με ταλαιπώρησε αφάνταστα. Hypnotizing.

Όχι ότι η κυρίως ομιλήτρια πήγαινε πίσω.
 
"Οι τυχόν μεγαλοστομίες δεν με ενόχλησαν"

Εμένα εμφανώς με ενόχλησαν. Εφόσον πρόκειται για μια νέα προσπάθεια με νέο ήθος και νέα οπτική, η παλαιάς κοπής σημειολογία των συνθημάτων με ενοχλεί.

Στα υπόλοιπα σημεία, με κάλυψες.
 
Είστε ωραίοι, ερωτικοί ίσαμε πέντε Θεσσαλονίκες, ευλύγιστοι, αθλητικοί, προ πάντων όλων μονδέρνοι, διαδικτυωμένοι, κυβερνοχωρίτες, γρήγοροι και αστραπιαίοι, μορφωμένοι και καλλιεργημένοι,

καθένας από σας διαθέτει 3 βιβλιοθήκες μεγαλύτερες της Αλεξανδρείας,

τρώτε τα καλύτερα κρέατα, πίνετε τα καλύτερα κρασιά,

έχετε και σας έχουνε τα ωραιότερα κορίτσια ή αγόρια

κι όμως
με την κτηνώδη, απάνθρωπη, γελοία υπόθεση του νεοφιλελευθερισμού.

και με την ελληνική εκδοχή της,
δηλαδή την πλέον των ηλιθίων
πανσυμπαντικώς.

Το πανε άλλοι πριν από μένα, σαράντα καντάρια πολιτισμού δεν φτάνουνε να φιάξουνε μιά
ζεστή καρδιά.
 
*
Μια ζεστή καρδιά. Σας στέλνω να δείτε και κυρίως ν' ακούσετε ένα βίντεο: Σύνδεσμος.

Κάνετε γρήγορα, γιατί δεν αποκλείεται να το διαγράψουν.

Δεν δίνω περισσότερες λεπτομέρειες, θα βρείτε άκρη, είμαι σίγουρος.

Δείτε το δυο φορές, μια με ανοιχτά και μια με κλειστά μάτια. Κι ας είναι λίγο μεγάλο. Αξίζει.

Ναι, μια ζεστή καρδιά.

Μια ζεστή καρδιά που θα φτιάξει σαράντα καντάρια πολιτισμό.
*
 
Μόλις πρόσεξα ότι υπάρχει και δεύτερο μέρος. Αν αντέχετε...
 
Ωραία.
Να σε στείλω και εγώ αγαπητέ Κουκουζέλη να δείτε τις Ομπρέλες του Χερβούργου.
Εσείς με στείλατε σε θρίλερ.

Ξέρω τον λόγο. Αν τα συνηθίσω και δεν μου φαίνονται πιά τόσο αποκρουστικά, ίσως ψηφίσω και τον Μάνο.

Θέλει όμως πολλά θρίλερ.
 
Ρούμπι Ριτζ: κείμενο, εικόνα

Το βρήκα τυχαία προχτες, ψάχνοντας να γράψω κάτι για τον ταξίαρχο. Η ομορφιά του υπερκειμένου.

Συμπέρασμα δεν βγάζω, ούτε είναι "απάντηση" ή "άλλη όψη".

Ίσως μόνο ότι τόσο τα σπλάχνα όσο και τα μυαλά είναι λιγότερο ευαίσθητα από τα μάτια.
 
Yπάρχει
ένα μυστήριο εδώ.
Η μαμά της Προμηθέας με τα χαρίσματα περιφέρει το κορίτσι της σαν την ασώματο κεφαλή, την γυναίκα με το μούσι και τον άνθρωπο με τα 3 πόδια. Η Προμηθέα είναι το ταμείο της μαμάς της.

Ηρθε και εδώ, έδωσε συνεντεύξεις, την παρουσίασε το ΒΗΜΑ. Προφανώς για μία υποτροφία, βοήθεια κ.α.

Το μυστήριο είναι το εξής. Δεδομένης της καταστάσεως αυτής, η Προμηθέα πηγαίνει σε μία εκδήλωση μπρούκληδων με την υποτροφία της εξασφαλισμένη και τσαντίζει τους παντες. Πώς ;

Δύο εξηγήσεις :
α. Κάποιοι της έδωσαν - της μαμάς -περισσότερα χρήματα, μεγαλύτερη υποτροφία - άνθρωποι αρχαιολαλαλάτρες ή άλλοι και
β. η Προμηθέα πιστεύει όσα εκφωνεί και γράφει τα χρήματα στα παλιά της τα παπούτσια.
 
Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος, αλλά νομίζω ότι συμβαίνει το δεύτερο. Το κοριτσάκι γράφει το χρήμα στα παλιά του τα παπούτσια. Το κοριτσάκι έχει τσαγανό.

Κι αυτή η παραδοχή φωτίζει κάπως ιδιαίτερα τον (πολύ γνωστό) διάλογο από τον "Γαλιλαίο" του Μπρεχτ:

Μαθητής: - Αλίμονο στη χώρα που δεν έχει ήρωες.
Γαλιλαίος: - Αλίμονο στη χώρα που έχει ανάγκη από ήρωες.
*
 
Αυτό πιστεύω κι εγώ.

.......

Μαθητής : αλίμονο στην χώρα που δεν έχει ψάρια.
Γαλαίος :αλίμονο στην χώρα που έχει ανάγκη από ψάρια.

...........
 
καλα ρε συ κουκουζελη

συνδεεις μια ιστοσελιδα με ενα κομμα (λαθος) εναν ανθρωπο με αυτο το κομμα (επισης λαθος, ακομα δεν εχουν γινει καν εκλογες στο κομμα for Pete's sake) και τελος ενα μελος του κομματος τον Τακη Μιχα (αν ειναι, πραγμα που δηλωνεις οτι δεν γνωριζεις) με την επισημη γνωμη του κομματος?

Σε ολα αυτα δεν βλεπεις κανενα λογικο λαθος?

Εγω το μονο που βρηκα τραγικο αυτογκολ σε ολη την ιστορια ειναι να σου δηλωνει μελος του κομματος ευθυς εξαρχης οτι δεν σε θεωρει πιθανο ψηφοφορο :-)

ΥΓ μουτσας ΓραΘιας οχι γκρατσιας, ας ειμαστε σωστοι με τους ισως οχι ομογλωσσους, αλλα σιγουρα ομοφωνους ισπανους
 
Το κοριτσάκι έχει τσαγανό. Ή μήπως αμετροέπεια. Υπεροψία; Ή μήπως Υπερηφάνεια; Και όπως όλοι ξέρουμε, η "Υπερηφάνεια είναι το άλλο πρόσωπο της Ποίησης".

Έχει σημασία, όμως; Γιατί μας ενδιαφέρει αν έχει τσαγανό ή αν είναι απλώς ανάγωγη; Η Προμηθέα, όπως κάθε Προμηθέα, όπως και ο μικρός πώς-τον-λένε της Ελευθεροτυπίας, δεν πρόκειται να ενσαρκώσει ποτέ το ιχνοστοιχείο ελπίδας που τόσο ποθείται να ανιχνεύσετε.

Ένα κοριτσάκι από την άλλη άκρη του κόσμου, είναι. Ένα κοριτσάκι που θα διαπιστώσει γρήγορα πόσο αδυσώπητος είναι ο κόσμος της (των μαθηματικών) και πόσο χρειάζεται το ένα της πόδι να πατάει στην πραγματικότητα.

Αυτό που έχει σημασία (αν κάτι έχει σημασία) είναι το περιεχόμενο όσων λέει.

Και αυτό το περιεχόμενο είναι ασυνάρτητο.-
 
Παρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς κανέναν idiot savant που να έχει προσφέρει κάτι σημαντικό στον πολιτισμό;

Εννοώ, δηλαδή, πως κι εγώ θαυμάζω τους idiot savants, με έναν τρόπο παρόμοιο μ'αυτόν που θαυμάζω τα φωτομοντέλα (minus το κομμάτι το λιμπιντογενές:) )
 
Σήμερα ο Χαρδαβέλας είχε μία εκπομπή για τα παιδιά Ιντιγκο
και τα Κρυστάλλινα παιδιά - συμμετείχε κάποιος
Steven Rother - [ διάμεσος και κυβερνητικός εκπρόσωπος
ανωτέρων όντων κλπ ] -
ηλιθιότητες για αμερικάνους των πολιτειών χωρίς θάλασσα -
και στην εκπομπή και η Τζάννη.

Η Τζάννη λοιπόν ανέμιζε ένα χοντρό δέμα χαρτιών -
η αλληλογραφία μου με ένα κορίτσι εξαιρετικών ικανοτήτων είπε -

η Προμηθέα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία - τον λόγο τον έγραψε η Τζάννη - την άλλη
Τρίτη η εκπομπή του Χαρδαβέλα θα είναι
αφιερωμένη σε αυτή την υπόθεσι - θα μιλήση και το
κορίτσι.

Πώς το μπλέξανε με τον Δαυλό ;

Και το χειρότερο απ όλα : αυτές οι νεοφασιστικές νιού αίητζ της
πλάκας θεωρήσεις τις παρουσιάζει ο Μίχας και
στην μπλογκόσφαιρα ο Σφάργκ και άλλοι - ηλιθιότητες
επί ηλιθιοτήτων. Ο Πετεφρής και γνώσεις έχει - και την γλώσσα
μας εις βάθος γνωρίζει - και άλλοι πολλοί - κι όμως
όλοι τους - άνθρωποι καλλιεργημένοι κάθονται
και ακούνε και χειροκροτούνε τα πιό απίθανα, τερατώδη
και απάνθρωπα ιδεολογήματα.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ

Οχι όταν χαθεί η γνώσι, αλλά όταν αυτή υπηρετεί το παράλογο
και το ψεύδος. Οταν η τέχνη και η καλλιέργεια
μπαίνουνε στην υπηρεσία της εξουσίας. Οταν γίνεται
η ομορφιά πόρνη.

......
 
Συγνώμη Κουκουζέλη εσύ δεν φταίς σε αυτό.

Χειρότερα έπρεπε να το γράψω.

Εβαζαν οι ναζήδες στο γραμμόφωνο Σοπέν και υπό τους ήχους του πιάνου του πυροβολούσανε τα θύματά τους. Ο «πολιτισμός» δεν σώζει.
Ο άνθρωπος μόνο. Και τον άνθρωπο δεν τον φιάχνει ούτε η γνώση, ούτε η αισθητική ούτε η τέχνη.

Μου την έδωσε λοιπόν.Συγνώμη.

........
 
*

@νδρέα Φαρμάκι, θίγετε πολύ μεγάλα θέματα σε ελάχιστο χώρο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα.

*

lazopolis, νομίζω ότι δεν υπάρχει σαφής διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο τσαγανό, την αμετροέπεια, την υπεροψία και την υπερηφάνεια. Ούτε η ύπαρξη του ενός αποκλείει την ύπαρξη του άλλου μέσα στο ίδιο άτομο. Μήπως ξέρω κι εγώ τι καπνό φουμάρει η μικρή; Μήπως με νοιάζει;

Πράγματι, υπάρχει idiot savant που να έχει προσφέρει άμεσα στον πολιτισμό; Εμμέσως, νομίζω, προσφέρουν όλοι διότι αποτελούν ένα πολύ ιδιαίτερο παρατηρητήριο των λειτουργιών του εγκεφάλου.

*

SG, δεν συνδέω την ιστοσελίδα με ένα κόμμα, έτυχε να πάρω κάποιες πληροφορίες από εκεί.

Δεν συνδέω έναν άνθρωπο με αυτό το κόμμα, λέω ότι, προς το παρόν, είναι εμβληματική φιγούρα. Και δεν με ενδιαφέρει τόσο το κόμμα, όσο οι αυταπάτες (κατά τη γνώμη μου) ενός μεμονωμένου πολιτικού. Έχω δε πάντα κατά νου ότι “De te fabula narratur” (αυτό το te αφορά εμένα, μην έχουμε κι άλλες παρεξηγήσεις).

Δεν καταλαβαίνω από πού προκύπτει ότι θεωρώ την γνώμη του Τ. Μίχα ως γνώμη του κόμματος. Το ξανασκέφτομαι και το μόνο που έχω τελικά να του προσάψω, είναι με έκανε να χάσω δυο ώρες από τη ζωή μου ασχολούμενος με ανοησίες.

Ο Αθήναιος έχει το ελεύθερο να λέει ό,τι θέλει εδώ μέσα. Για κάθε ενδεχόμενο "αυτογκόλ", βάζει δέκα γκολ με το μπλογκ του και την δημοσιογραφική του παρουσία.

Tέλος, αν θυμάμαι καλά, γιατί λείπω πάρα πολλά χρόνια, στην πατρίδα μου το Μεξικό το προφέρουμε

μούτσας γκρά-see-ας.

*
 
Οι προοδευτικονεοφιλελευθεροαριστεροδέξιοι είναι για τα πανηγύρια. Δεν παίρνουν καν χαμπάρι τί και ποιόν χειροκροτούν. (Αρκεί να τά βάζει με τον... Χριστόδουλο!)

Η μικρή "Προμηθέα" (υπάρχει ελληνικό όνομα "Προμηθέα" ή πρόκειται για μία ακόμη αυθαιρεσία των ΔαυλοΥΣΕΕδων; (το πλήρες όνομά της είναι "Προμηθέα-Ολυμπία-Κυρήνη-Πυθία"· το καημένο το κορίτσι...)) επήρε τα της ομιλίας της ιδιοχείρως από τον εκδότη του τραγελαφικού "Δαυλού" Δ.Ι. Λάμπρου, όπως γράφει η ίδια σε ευχαριστήρια επιστολή της στο περιοδικό. Και μόνον αυτό είναι αρκετό για να καταλάβει κάθε εχέφρων άνθρωπος, παροικών τον "ελληνοκεντρικό χώρο", περί τίνος πρόκειται...

Αλλά η απορία μου είναι άλλη. Όταν η μικρή θα στέλνει στο... δαυλικόν πυρ, φοινικιστές, ινδοευρωπαϊστές, αφροκεντριστές κλπ σιωνιστές (εν πολλοίς καλώς, κατ' εμέ), τότε τί θα λένε οι προοδευτικονεοφιλελευθεροαριστεροδέξιοι;! Πολύ θα γελάσουμε! (Ή αρκεί που θα στέλνει πρώτα στο δαυλικόν πυρ τους "ρωμιοσυνιστές"; ) Ε ρε γέλιο που έχει να πέσει!

(Δεν φταίει βεβαίως σε τίποτε το κορίτσι. Εγώ τον "Δαυλό" τόν έκοψα -και όχι εντελώς- σε αρκετά μεγαλύτερη ηλικία· άργησα να μεγαλώσω.)
 
Το συμπληρωματικό σύνολο των προοδευτικονεοφιλελευθεροαριστεροδέξιων
έχει μέλη;
 
"Tέλος, αν θυμάμαι καλά, γιατί λείπω πάρα πολλά χρόνια, στην πατρίδα μου το Μεξικό το προφέρουμε

μούτσας γκρά-see-ας."

νταξει για τα αλλα δεν εχω να σου πω κατι, αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι αδικεις ενα κομμα λεγοντας "θα ζητηΣΟΥΝ την ψηφο μου μεθαυριο" κριτικαροντας MIA πραξη ENOΣ ατομου. (πρπ δεν ανηκω στο κομμα για να πεις οτι με πειραξε προσωπικα)

αλλα για το γραθιας δεν σηκωνω μυγα στο σπαθι μου! :-) start kollima θεωρω υποχρεωση μας ως ελληνες να διαδιδουμε την χρηση του μαλακου γ και του θ και ουτως ή αλλως ως συνευρωπαιοι να βοηθουμε τους ισπανους στην δικη τους μαχη. Αν αυριο οι Ρωσοι προσπαθουσαν να πεισουν οποιον βλεπει το γραμμα Γ να το προφερει γκ θα σου αρεσε? (στα κυριλλικα υπαρχει και προφερεται ετσι). Τεσπα, end kollima
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?