<$BlogRSDUrl$>

27.6.07

Αχ! Η νότια Ευρώπη της δεκαετίας του πενήντα. Τη νοσταλγώ κι ας ζούσαν πιο δύσκολα οι άνθρωποι. Κι ας μην την έζησα ποτέ.

κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση.


Μέσα σε πενήντα, μόλις, χρόνια... Το έχεις παρατηρήσει κι εσύ. Στις μέρες μας πέφτει πολύ ξύρισμα. Γράφω ξύρισμα και εννοώ όλες τις μεθόδους αποτρίχωσης. Κάτι που μ' αρέσει και δεν μ' αρέσει ταυτόχρονα. Σε λίγο όλες οι γυναίκες θα ξυρίζουν και το κεφάλι τους. Κάτι που μ' αρέσει και δεν μ' αρέσει ταυτόχρονα.

Και επιπλέον αποδεχόμενος το ξύρισμα θα πρέπει, για να είμαι συνεπής, να δεχτώ και τα σιλικονάτα στήθη. Αδιέξοδο.

Μα σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας!
*
Στις μέρες μας: Και πώς αντιμετώπιζαν το ζήτημα οι ρωμαίες αριστοκράτισσες; Η Άννα η Κομνηνή; Η Μαρία Αντουανέτα; Οι μικροαστές του 19ου; Κάποιος πρέπει να γράψει την ιστορία των γυναικών σπανών... Όλα πρέπει να ξεκίνησαν από τότε που κάποιος άντρας αποφάσισε, για να δείχνει νεώτερος και υγιέστερος, να ξυρίσει τα γένια του...Μπορεί όμως ό άντρας να ξυρίστηκε, για να δείχνει νεώτερος και υγιέστερος, παρατηρώντας τις γυναίκες...

*

buzz it!

 

Comments:
Μπούστο Σοφίας καί σέ κεφάλι ξυρισμένο δέν χαλάει καθόλου τ'αποτέλεσμα...
 
Καθόλου πράγματι, όμως μπούστο Σοφίας ωραίο αλλά υπερεκτιμημένο.
 
* Κάποιοι πληρώνουν για μια αξύριστη μασχάλη.

* Το ξύρισμα προωθήθηκε αρχές του 1900.

* Γουγλίζοντας κατάλαβα ότι το αξύριστον είναι "ιν ή μάστ" στη προώθηση πορνό. (Δεν βάζω λίνκ )

* Τimetable ξυρίσματος.

*Πάντως τις τελευταίες αξύριστες που θυμάμαι, είναι οι Γιουγκοσλάβες. Και το κοσμητικό επίθετο "αξύριστες" χρησιμοποιείτο υβριστικά από τους έλληνες, όταν αυτές κατέκλυζαν την αγορά της Θεσσαλονίκης στη δεκαετία του 80.

* Το ξύρισμα του κρανίου είναι πρόκληση για μια γυναίκα. Δυο φορές βρέθηκα αντιμέτωπη με μια τέτοια. Ισως γηραιότερη ,που θά είμαι και πιο ελεύθερη, το καταφέρω.
 
Είναι γεγονός ότι στην πορνό βιομηχανία υπάρχουν ήδη niches hairy...
*
Κι εγώ είχα ανάλογη εμπειρία με ξυρισμένο κεφάλι και μου φάνηκε πολύ σέξυ. Μη διστάσετε...
*
 
ανκόρ (αν και εκτός από ιδρώτα μυρίζει και φώτοσοπ)
 
Μάλλον
δεν
παίζει
το φώτοσοπ.
 
Η σωστή γυναίκα είναι πάντα στην τρίχα.
 
Παρά τρίχα να με αγαπήσει η σωστή γυναίκα.
 
Κάτσε ρε Κουκουζέλη, τη δεκαπενταετία του 50-65 (όλο με δεκαετίες θα μιλάμε πια;) εσύ δεν ήσουν τριανταπεντάρης;

:-p
 
Απλώς μικροδείχνεις...
 
Το ξύρισμα της γυναικείας μασχάλης και η αποτρίχωση, γενικώς, συνιστούν κορυφαίες ελεξίξεις του πολιτισμού. Διαμαρτύρομαι, διότι η μάχη κατά της τρίχας συσχετίζεται (προβατοκατσικατόρικα) με τα σιλικονάτα!

Το μόνο ντεσού της (γενικευμένης) αποτρίχωσης είναι το γεγονός ότι περιπίπτει σε αχρησ(τ)ία η παλαιά κρητική μαντινάδα:

το πιάτο είναι μαλλιαρό, μα το φαϊ μ' αρέσει
κάνω στη μπάντα το μαλλί και (τσαι) τρώγω από τη μέση!

 
Αν δεν είσαι τριχαλαρί τριχαλαρό με τον καύσωνα, πότε θα είσαι. Όταν ξουρίζει;
 
Πιφφφφ.





Όπερ,
"γούστα" είπε ο πίθηκος
κι έφαγε το σαπούνι.
 
Xμ... Θυμάμαι, αγαπητέ, τον καιρόν εκείνον, οι μασχάλες μυριζαν ιδρωτίλα. Χμ..οσες τις ξύριζαν εθεωρούντο πρόστυχες...- αχ, τι ωραία λέξις αυτή... Επι της ουσίας εχω να πώ πως ο Προφήτης Μωάμεθ πολυ καλύτερα τα εγνωριζε οσα ψαχνουμε να βρουμε τωρα εδω και επέβαλε τον χαλαουισμόν των αιδοίων, επι της συν-ουσίας δε, απλως θα υπενθυμίσω την σοφην λαικήν παροιμίαν ΄΄του κακού γαμια του φταίν και οι τρίχες΄΄.
Πολυ ωραίο το θεμα σας πάντως.
Ααααα..μιας και αναφερομαστε για θυληκότητα και ξυρισμένα σκάλπ, ισως οι παλαιότεροι να ενθυμούνται την Γιοβάνκα, σύζυγον [?] του στρατάρχη Τίτο, ηθοποιό, η οποία κάποτε εμφανίστηκε με ξυρισμένο το κρανίο. Τς τς τς.. απο οπου και να το προσεγγίσεις το θέμα, κατακαβλώνεις...Ευγε !
 
Κάνετε λάθος για την ιδρωτίλα. Όπως μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε μυρίζοντας μια ιδρωμένη και ξυρισμένη και άπλυτη μασχάλη. Άλλος είναι ο βασικός μηχανισμός παραγωγής οσμών... Μην ξεχνάτε ότι οι πατούσες μυρίζουν χωρίς να βγάζουν καθόλου τρίχες...Ούτε όλες οι αντρικές μασχάλες μυρίζουν άσχημα....

Αλλά από πού τεκμαίρεται η παραμικρή αποστροφή σε οτιδήποτε ξυρισμένο; Ίσα ίσα. Περί συνέπειας ο λόγος... Κάθομαι και φαντάζομαι την εποχή που η πρώτη γυναίκα (μια ιέρεια θα ήταν σίγουρα... μπορεί μια Φαραώ... κάπου στην Αίγυπτο...) ξύρισε τα πόδια της, υπήρξαν άραγε τότε άνδρες που φρίκαραν;

Πάνο μου, σε πενήντα χρόνια δεν αποκλείεται κάποιος να γράψει ότι η σιλικόνη είναι κορυφαία κατάκτηση του ανθρώπινου πολιτισμού. Πουρκουά πα; Αυτές οι εξελίξεις αφορούν το "εποικοδόμημα". Για τις μαντινάδες δεν ανησυχώ. Θα βρούμε άλλες καλύτερες.
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?