<$BlogRSDUrl$>

6.8.08

Δεν βρίσκω λόγια.

buzz it!

 

Comments:
Βρήκα λόγια εγώ:

Όταν κάποιος θεωρεί τους ανθρώπους που τον εμπιστεύηκαν ή που βρήκαν κάτι στα λόγια του για να αναφερθούν σ' αυτά, θεωρεί λοιπόν όλους αυτούς ως μία απρόσωπη μάζα παρακατιανή, τότε κομψεύεται υψώνοντας περίφραξη γύρω απ' ό, τι θεωρεί κήπο του.

Ευτυχώς που πρόκειται για ενέργειες εφημερίδας και όχι για ενέργεια κάποιου φίλου, ώστε να το πάρουμε και προσωπικά.
 
Το συγκρότημα Λαμπράκη θέλει απήχηση. Διεκδικεί όσο γίνεται μεγαλύτερο μερίδιο της (υποτυπώδους) αγοράς. Αλλάζει και ανανεώνεται προσπαθώντας να πετύχει τον στόχο του. Και πολύ καλά κάνει. Εμπιστεύεται, προφανώς, μια ομάδα που ξέρει από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και ίντερνετς. Στο σημείο αυτό μπλοκάρω: Τι είδος ανθρώπου, εραστή της τεχνολογίας, κατέστρεψε δις την διαδικτυακή ιστορία της επιχείρησης;
 
Υποθέτω κάποιος που έχει μιαν ιδιόμορφη αντίληψη περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Και που αγνοεί ότι οι ώες των χειρογράφων δημιουργούν την γραμματεία. Εμένα πάντως ως αναγνώστη με έχασαν. Διότι ζω πλέον στην εποχή που ο αναγνώστης σχολιάζει και δημοσιεύει τα σχόλιά του. Δεν πρόκειται να διακινδυνεύσω σχολιάζοντας σε χειρόγραφα δίχως ώες. Άλλωστε, μισώ την αμορφωσιά.
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?