<$BlogRSDUrl$>

25.8.08

Πανσέληνος 

του Αυγούστου.


buzz it!

 

Comments:
Καλέ τί έπαθε η πινακίδα κι έγινε χιλιοτρύπητη;
 
Τύλισσος; Τί λυσσώ;
 
Μπαλωθιές της πανσελήνου την εχιλιοτρυπήσανενε την πινακίδα.

mambo tango, τι λυσσάνε;
 
Θα μπορούσαν, πάντως, να είναι και δαχτυλιές. Το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιος με ραδιενεργά δάχτυλα, εξαιτίας ενός δραματικού περιστατικού όταν άγγιξε κάτι ιερό ή/και απαγορευμένο.

Πως βρέθηκε στην Κρήτη; Καθοδόν στη μητρόπολη της αυτοκρατορίας, ο φιλόδοξος υπαρχηγός της οργάνωσης (γιατί φυσικά και υπάρχει μια οργάνωση με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία) τον παρασύρει και τον φυλακίζει στο νησί. Για σιγουριά μάλιστα βγάζει βρώμα ότι οι παροιμιώδους νομιμοφροσύνης κάτοικοι του νησιού είναι παθολογικοί ψεύτες, θηρία ανήμερα.

Αλλά όταν απουσιάζει η πίστη, και ο Νταν Μπράουν, οι άνθρωποι επινοούν οτιδήποτε προκειμένου να μην αντικρύσουν την αλήθεια.
 
Κοντά κοντά βρεθήκαμε για την πανσέληνο αυτή, αχ. Μόνο που γω είχα την τύχη εν ώρα έκλειψης να ζήσω και λάιβ το έθιμον της μπαλωθιάς, όταν καλοποτισμένοι ριζίτες άρχισαν τα τουφεκίδια στο μέρος που μέναμε. Τσαντίστηκα αρχικά (τριγύρναγε μαρίδα στο γλέντι και οι γονείς επιδείκνυαν μια απίστευτη σκασίλα προς κάθε κίνδυνο), αλλά τελικά κατάφερα να αποκοιμηθώ γλυκά μουρμουρίζοντας βρισιές στο μαξιλάρι ενώ έπεφταν ριπές πολυβόλου έξω. Και του χρόνου :}

helion
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?