<$BlogRSDUrl$>

24.9.05

...πως θα γινόμουν άλλος. 

-του Άλκη.


Πριν πολλά χρόνια είχαμε φτιάξει έναν ραδιοσταθμό στο Χαλάνδρι. Το όνομα αυτού Κοκκινοσκουφίτσα. Δεν είχε μεγάλη εμβέλεια, με το ζόρι ακουγόταν στους Αμπελόκηπους· άντε, όταν βοηθούσε κι ο καιρός, και λίγο παρακάτω. Αλλά ήταν ωραία. Μαζί με τον Συμεών κάναμε εκπομπές. Ήταν κι άλλοι πολλοί. Αρκετά χρόνια μετά το κλείσιμο της Κοκκινοσκουφίτσας (από εξάντληση), διάβασα στις εφημερίδες ότι κάτι αυτόνομοι (σαν συνειρμός, μια αίσθηση μιζέριας) έστησαν στα Εξάρχεια έναν σταθμό με το ίδιο όνομα. Ίσως να μην εξέπεμψε ποτέ. Είχα φτιάξει το οπτικό σήμα του πρώτου σταθμού. Έγινε αυτοκόλλητο, αλλά δεν κυκλοφόρησε και πολύ. Νάτο:



buzz it!

 

Comments:
Μου έλυσες μια χρόνια απορία!
Άμα σου πω ότι ακούω αυτόν τον τύπο-σε αναμετάδοση από κάποιον τοπικό σταθμό -κάθε μεσημέρι για λίγο στο αυτοκίνητο και χτυπιέμαι από τα γέλια, χωρίς να ξέρω μέχρι τώρα ποιός είναι? Όπως χτες που έλεγε για τις έρευνες των πανεπιστημίων.
Και μου δημιούργησες μια άλλη.
Κοκκινοσκουφίτσα, αυτόνομη εμένα με πάει κάπου στο 1980. Εσύ λες ότι τα "φρικιά" φτιάξανε τη δικιά τους μετά από σας , μετά από το 89 τουλάχιστον.Τι γίνεται? Έχω πάθει αλτσχάιμερ?
 
γενικά νομίζω είναι ωραίο να φτιάχνεις έναν αυτοσχέδιο σταθμό και ας σε ακούνε μόνο οι γάτες της γειτονιάς σου...
πάντως εμένα το λογότυπο σας μ'αρέσει...γιατί δε δοκιμάζετε ξανά;
 
Μα έχει η κοκκινοσκουφίτσα και μύτη κόκκινη;Αποκαλυπτικό!
 
Το τοπίο όμως γέμισε με ''λύκους''
 
Τελικά καλά λένε...πως κανείς δεν χάνεται...από Χαλάνδρι και εγώ...σας άκουγα...αν και μερικές φορές...αφήνατε τα ίδια και τα ίδια να παίζουν για ώρες!(αχ το είπα και ξαλάφρωσα μετά από χρόνια!!).

Να είσαι καλά
φιλιά
 
Μάλλον όχι, αλλά ας το ρωτήσω: Η Κοκκινοσκουφίτσα έχει καμιά σχέση με την οδό Θησέως;
 
Giramondo πολύ χαίρομαι όταν μαθαίνω ότι μας άκουγαν κι άλλοι εκτός απ τις γάτες τις γειτονιάς (δες παπαρούνα). GGL με είχε απασχολήσει τότε ο λύκος: δεν ήθελα να φαίνεται κακός. Τι φταίει κι αυτός; μια κοκκινοσκουφίτσα του έλαχε. Αστραδενή έχω την εντύπωση ότι χωρίς κόκκινη μύτη θα κατέρρεε το σκίτσο. Alberich χτυπιέμαι κι εγώ όποτε τον ακούω. Τέττιξ το σίγουρο είναι ότι τα υπερπολυτελή γραφεία του σταθμού έβλεπαν την Πεντέλης. Στάση Καρύδη.
 
Δημοσίευση σχολίου

This page is powered by Blogger. Isn't yours?